Kiedyś w poprzedniej bryczce (Lanos) podklejałem całą podkładkę dookoła cienką gumą od spodu.
[O1] Drzwi bagażnika zamykają się jak w oborze !!! (hatchbac
Zwiń
X
-
We wszystkich chyba tak ta klapa trzaska! U mnie także, a nowe siłowniki tak nic nie dadzą. Jedyne, co można zrobić to wyregulować te odbojeZamieszczone przez MaicroftNa tych dwoch gumkach na rogach wyreguluj, tzn wykrec je mocniej, wtedy nie bedzie walic az takKto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie. . .
Komentarz
-
-
Maicrosoft dzięki za radę, dzisiaj sprawdziłem jak to u mnie wygląda i ku mojemu zdziwieniu okazało się że nie mam jednej z tych gumek o których piszesz.. a więc być może to właśnie brak jednej z tych gumek daje popalić, pytanie jest następujące-jak się nazywa ta gumka bo chciałbym kupić takie coś... Nie wiem "odbojnik"? ale pod taką frazą nic nie ma na allegro dla Octavii.. może ktoś doradzi?
A co do tego co piszesz "Co za problem puscic ja, jak juz jest na samym dole" to wiesz.. ja ją puszczę delikatnie z tych kilku centymetrów natomiast powiedź to innym którzy zamykają klapę-normalnie wali jak by ktoś z całej siły walnął tą klapą w dół... nikt nie jest przyzwyczjony do takiego zachowania klapy ponieważ ta klapa powinna jednak wg mnie być lekko hamowana przed samym zamkiemBORA aka xbora
Spalanie 3.7l/100km na dystansie 185km Skoda Octavia Combi I 1.9TDI (ASV) 110kM (81kW)
||Octavia 1 Combi 1.9 TDI ASV (110KM)|| => ||Octavia 2 RS Combi 2.0 TDI BMN 170KM (@204KM)||
Komentarz
-
-
Problem z siłownikami klapy bagażnika OI Combi
Podczepiam się pod temat. U mnie przy aktualnych mrozach (-10stopni) klapa wali mnie po plecach lub głowie. Siłowniki nie są w stanie utrzymać klapy. Proszę o jakieś linki gdzie można nabyć takie cuda. Czy siłowniki od Passata będą pasować ( znalazłem na allegro, nie widzę aukcji z siłownikami do skody). Z góry dzięki za informację.
Komentarz
-
Komentarz